• cross icon

  Zuid-Afrikaanse ontwerpers

  De ontwerpers, kunstenaars en studio’s waarmee we saamwerk, zijn gevestigd in Zuid-Afrika. De samenwerking ontstond vanuit de opvallende esthetiek en kwaliteit van de creaties. We hebben het gevoel dat je hen net zo leuk zult vinden als wij. Kom ook naar Nuweland!

  Inspiratie door Zuid-Afrikaanse ontwerpers


  Zuid-Afrikaanse ontwerpers maken unieke producten op hoogstaand niveau met een bijzondere design esthetiek. Duurzaam, passend bij de stijl en oorsprong vertelt elk product zijn eigen verhaal. Zoals de prachtige sculpturen van Bronze Age, geïnspireerd door de chaos van de natuur. Of de duurzame houten meubels van Vogel Design, in directe verbinding met de natuur. De woonaccessoires van aLoveSurpreme onderscheidend door unieke designdetails en een fantasierijke, ingenieuze flair.

  Nuweland werkt samen met Zuid-Afrikaanse ontwerpers. Handgemaakte (eet)tafels, design lampen, unieke zitmeubelen, prachtige vloerkleden of bijzondere woonaccessoires, ieder product is door onze ontwerpers met zorg en liefde vervaardigd en vertelt een eigen verhaal. Unieke producten, geïnspireerd door het bijzondere Zuid-Afrika.

   

  Uiteenlopende stijlen maar een gedeelde liefde voor Zuid-Afrika


  Zuid-Afrikaanse ontwerpers kennen variërende en sterk uiteenlopende stijlen en hebben één ding met elkaar gemeen: Zuid-Afrika. Waar de ene studio de meest prachtige creaties weet te toveren vanuit materialen zoals kurk en keramiek, maakt een andere ontwerper stijlvolle meubels van fijn gelooid leer en exotische huiden. Een wereld van verschil, maar bij ieder product dient Zuid-Afrika als inspiratiebron.

  onze ontwerpers