• cross icon
  Pr

      

   Bezoek onze Showroom in Friesland

   Nuweland is een Europese showroom met een exclusieve collectie van moderne meubels en met persoonlijk geselecteerd kunstwerk, op maat gemaakt door in Kaapstad gevestigde ontwerpers. Met kwaliteit en vakmanschap als uitgangspunt, biedt Nuweland een platform dat Zuid-Afrikaanse ontwerpers verbindt met de Europese markt. Ze presenteren hun talenten en laten een nieuw publiek genieten van hun werk.

   Wie is Nuweland

   Wij zijn Anke en Wiebren Bergsma, een jong stel uit Nederland. We hebben vijf jaar gewoond en gewerkt in Kaapstad, Zuid-Afrika waar we een gezin stichtten. Terug in Nederland voelden we de sterke behoefte om het rijke en unieke Zuid-Afrikaanse design te delen met het Europese publiek. Zuid-Afrikaans design heeft een unieke flair en wordt met veel stijl en vakmanschap vervaardigd. Wat ons raakt is de kwaliteit van het design, de esthetiek en de schitterende eindproducten.

   Onze Showroom

   Onze showroom is gevestigd in een 100 jaar oude, typisch Friese, boerderij. De renovatie en verbouwing duurden anderhalf jaar. Ons doel was om de oude elementen van de houten constructie te combineren met een meer eigentijdse en industriële uitstraling van stalen frames en betonnen vloeren. Ons dorp ligt aan de monding van het Friese meren gebied. In de driehoek van drie grote steden; Amsterdam, Groningen en Utrecht. Net zoals Zuid-Afrikaanse wijnboerderijen kunnen we het best worden omschreven als een ‘destination shop’. En met de aantrekkingskracht van de Friese meren is het een geweldige bestemming. We zijn trots op het resultaat. Ons huis en veilige haven voor Zuid-Afrikaans kunst en design.

   Openingstijden

   Maandag Gesloten
   Dinsdag Gesloten
   Woensdag 10.00 – 17.00 uur
   Donderdag 10.00 – 17.00 uur
   Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
   Zaterdag 10.00 – 17.00 uur
   Zondag Gesloten

   

   En op afspraak.

   

   AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN:
   15 augustus 2018 Gesloten
   Buren 31 8536 TH Oosterzee-Buren Nederland