Expositie

UNEQUAL SCENES

05 september - 10 oktober 2020

Johnny Miller (geb. 1981) is een fotograaf, journalist en oprichter van Unequal Scenes en africanDRONE. Hij is gevestigd in Kaapstad, Zuid-Afrika en biedt op samenwerking gerichte, creatieve benaderingen om systemische mondiale problemen op te lossen. Johnny is een Senior Atlantic Fellow voor sociale en economische gelijkheid aan de London School of Economics, een BMW Responsible Leader en een News Fellow bij Code For Africa.

 

Unequal Scenes is gewijd aan het visualiseren van ongelijkheid in de meest ongelijke regio’s ter wereld. De afbeeldingen zijn gepubliceerd door Time, National Geographic, BBC en vele andere publicaties en hebben een wereldwijde impact gehad. Unequal Scenes sluit zich aan bij de SDG’s van de VN, met name in de strijd tegen extreme ongelijkheid, klimaatverandering en duurzame steden en gemeenschappen, en heeft als doel sterke, toegankelijke en accurate verhalen te creëren die duurzame actie en positieve sociale verandering stimuleren.

 

AfricanDRONE is een niet -profitorganisatie gevestigd in Kaapstad, Zuid-Afrika, die drone-gebruikers in Afrika in staat stelt om zich bij ons netwerk aan te sluiten. We organiseren educatieve trainingskampen op het hele continent, leren professionals met nieuwe technische vaardigheden en helpen evenementen organiseren, zoals het African Drone Forum, samen met onze internationale en lokale partners.

 

Recente evenementen:

 

Algemene Vergadering van de VN – UN SDG Action Zone Speaker

Photoville (NYC, VS) – UNDP gesponsorde fototentoonstelling

Atlantisch instituut Consortium on Displacement – Convening Week (Amman, Jordanië)

Lagos Photo Festival – Featured Artist (Nigeria)

Volledige lijst met recente evenementen, tentoonstellingen en Awards: https://unequalscenes.com/upcoming-events

 

a a