• cross icon

  RETOURBELEID

   

  Artikelen kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd zonder een reden op te geven, waarna we u geen restitutie of omruiling kunnen aanbieden. Speciale bestellingen zijn uitgesloten van teruggave, omwisseling of terugbetaling.

  Om in aanmerking te komen voor retournering moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

  Om uw retourzending te kunnen verwerken hebben wij een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig.

   

  Restitutie

  Zodra jouw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail met de bevestiging dat we jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing met betrekking tot jouw terugbetaling.

  Als jouw retourzending is goedgekeurd wordt jouw teruggave verwerkt en wordt er binnen 3 dagen automatisch een tegoed toegevoegd op jouw creditcard of via een andere oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het tot 10 dagen kan duren voordat terugbetalingen op uw rekening zichtbaar zijn, dit in verband met de verschillende verwerkingstijden tussen betalingsproviders.

   

  Afgeprijsde artikelen

  Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden geretourneerd, helaas geldt dit niet voor artikelen die afgeprijsd zijn.

   

  Omruilen

  We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn.

   

  Verzending

  Om jouw product te retourneren dien je het te versturen naar: Buren 31, 8536 TH, Oosterzee-Buren, Nederland.

  Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van jouw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als je een terugbetaling ontvangt worden de kosten van het retourneren van jouw teruggave in mindering gebracht.

  Afhankelijk van waar je woont kan het langer of korter duren voordat de geruilde producten jou bereiken.

  Gebruik alstublieft een traceerbare verzendservice of een verzendverzekering bij het retourneren van artikelen. We kunnen niet garanderen dat we jouw geretourneerde artikel ook daadwerkelijk ontvangen.