• cross icon

  SPECIALE BESTELLINGEN

   

  De klant krijgt een offerte voor alle producten die op bestelling worden gemaakt, CMT (cut, make and trim; knippen, maken en bijwerken) en nabestellingen (gezamenlijk “speciale bestellingen”). Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de juistheid van alle informatie over de offerte te verifiëren voordat Nuweland een bestelling plaatst bij een van zijn leveranciers of fabrikanten.

   

  Door de handtekening van de klant op de offerte wordt deze bevestigd. Speciale bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd, ingewisseld of gerestitueerd. Een aanbetaling van ten minste 50% (die afhankelijk van de omstandigheden door Nuweland wordt vastgesteld) is van tevoren vereist voor alle speciale bestellingen, die onderhevig zijn aan verbeurdverklaring als de bestelling op enig moment wordt geannuleerd.

   

  Het saldo dient volledig te worden betaald voorafgaand aan levering. De levertijd voor speciale bestellingen is afhankelijk van het product, de beschikbaarheid en prestaties van de leveranciers of fabrikanten van Nuweland. De verwachte levertijd wordt vermeld op de factuur. Nuweland zal de klant op de hoogte brengen van eventuele vertragingen. Erkend wordt dat producten die worden aangemerkt als speciale bestelling anders kunnen zijn dat dan de monsters/voorbeelden als gevolg van handmatige processen en de overwegingen die uiteengezet zijn in paragraaf 1 hierboven, en zullen worden aanvaard door de klant.