• cross icon

  VERZENDING

   

  Bestellingen worden afgehandeld binnen 5 werkdagen na bevestiging van de bestelling, waarna de bestelde producten door het transportbedrijf zullen worden afgeleverd. Voor leveringen binnen Nederland kan het tot 3 werkdagen duren en buiten Nederland tot 2 weken. Gelieve Nuweland op de hoogte te stellen (hello@nuweland.nl) als je jouw aankoop na 3 weken nog steeds niet hebt ontvangen.

   

  Nuweland is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde zendingen. Eventuele schade moet binnen twee dagen worden gemeld vergezeld van een gedetailleerde beschrijving van schade en foto’s. Alle binnenlandse en internationale zendingen worden verzonden met een leveringsbevestiging en de koper neemt alle verantwoordelijkheden met betrekking tot verloren items op zich.

   

  Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten, indien geleverd aan klanten binnen Europa. Voor pakketverzendingen binnen Nederland betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven de €50 (met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor bestellingen onder de €50 betaal je €5,95 verzendkosten. Pakketten worden bezorgd door PostNL.

   

  Voor de levering van grote artikelen of artikelen die extra zorgvuldig vervoerd moeten worden schakelen we een aparte bezorgdienst in. Deze verzendkosten berekend op basis van het gewicht en de grootte van de aankoop. Voor klanten buiten Europa kunnen extra kosten van toepassing zijn. Neem contact op met Nuweland als dit voor jou van toepassing is.