• cross icon
  Pr
   Afrikaans vloerkleed

   

   De warme gloed van de ondergaande zon, aardetinten die refereren naar de kleur van het zand of de droge, gebarsten grond, exotische kleuren die verwijzen naar de prachtige natuur en Afrikaanse materialen zoals leer, vacht en linnen. Dit is nog maar een greep van de kenmerken waar een Zuid-Afrikaans vloerkleed uit kan bestaan.

   

   Uniek Zuid-Afrikaans vloerkleed

   Onze Zuid-Afrikaanse vloerkleden bevatten bijzondere designs en unieke patronen. Ontworpen door Johno du Plessis,die alles behalve een stereotype Zuid-Afrikaans vloerkleed wilde ontwerpen.
   “Het was een rudimentair samengesteld tapijt van dierenvellen dat me opviel. Het concept was perfect; de uitvoering belachelijk. Ik was vastbesloten om iets dergelijks te maken, maar dan veel beter geconstrueerd”.
   Het eindresultaat is adembenemend, bijzonder en bovenal uniek. Kom het bekijken bij Nuweland.

   

   

   Eindeloos combineren met een Zuid-Afrikaans vloerkleed

   Een Zuid-Afrikaans vloerkleed is in meerdere kleuren te bestellen en wordt op maat gemaakt. Niet alleen is ieder vloerkleed uniek, ook is de keuze in steekontwerp, lay-out en huid helemaal vrij en aan te passen naar jouw smaak en interieur. Hierdoor kun jij eindeloos combineren en variëren met Zuid-Afrikaanse meubels en Zuid-Afrikaanse woonaccessoires.
   Combineer een Zuid-Afrikaans vloerkleed met accessoires uit de Zambezi-collectie van Ardmore. Unieke sierkussens geïnspireerd door de gevarieerde verzameling van planten en dieren die voorkomen bij de grote Zambezi-rivier. Bijzonder Zuid-Afrikaans design maar met een modern tintje. Ook onze Zuid-Afrikaanse meubels,kunst en design lampenlaten zich prachtig combineren met Zuid-Afrikaans vloerkleed. Meubels die even praktisch zijn als decoratief en die stuk voor stuk een eigen verhaal vertellen. Geen van onze producten zijn zomaar tot stand gekomen maar zijn vakkundig vervaardigd in Zuid-Afrika. Dit alles met voortdurende aandacht voor detail, van begin tot eind. Bekijk ons assortiment of kom een stukje Zuid-Afrika ervaren in de showroom van Nuweland, gelegen op het schilderachtige platteland van Friesland.