Hand Picked

Collectable Design

Alle objecten en meubels zijn vakkundig vervaardigd in Zuid-Afrika. Met voortdurende aandacht voor detail, van begin tot eind. De ontwerpers, kunstenaars en studio’s waarmee we samenwerken, zijn gevestigd in Zuid-Afrika. Met elk zijn eigen specialisme: van industrieel tot duurzame kunstvoorwerpen. Opvallende esthetiek en kwaliteit. Laat het op je inwerken terwijl je geniet van de prachtige samengestelde collectie.

Over Nuweland
Louis Bos

Louis Bos

Louis Bos kiest ervoor om te zoeken naar zijn oorsprong en designproducten geïnspireerd door Afrikaanse kunst en cultuur waarin hij zichzelf en de wereld kan herkennen.

Lees verder

Gnonon Tafel

KROKODIL | Dierlijke totem die voor sommige gezinnen als heilig wordt beschouwd.   De Kasséna Soul-collectie bestaat uit salontafels en een bijzettafeltje. De functionaliteit van de tafels is minder prominent vanwege de unieke esthetische ontwerptaal. De GOUNGOGA (trommel) zijn de beweegbare elementen van de salontafel die als een houder of dienblad dienen en de verplaatsing van items op de tafel vereenvoudigen. Door de GOUNGOGA zelf te verplaatsen, geeft u de tafel een nieuwe look en feel en geeft u vorm aan een nieuwe dag in uw spirituele wereld. De bekendste totem van veel Kasséna-families is de GNONON (krokodil). De GNONON wordt weergegeven door de piramidevormen in het tafelblad. Met deze collectie wil Louis Bos bewustwording creëren om een tafel te gebruiken zoals oorspronkelijk bedoeld. Het verplaatsen van de GOUNGOGA geeft de gebruiker de vrijheid om de tafel zelf te vormen en de tafel tot leven te brengen.   Limited Edition van 5.   Prijs op aanvraag.

Informeren

Bora Tafel

FISHNET | Vissen is een activiteit die de Kassena's tijdens de grote hongersnood hebben geleerd. Velen werden gedwongen om te gaan vissen in Ghana.   De Kasséna Soul-collectie bestaat uit salontafels en een bijzettafeltje. De functionaliteit van de tafels is minder prominent vanwege de unieke esthetische ontwerptaal. De GOUNGOGA (trommel) zijn de beweegbare elementen van de salontafel die als een houder of dienblad dienen en de verplaatsing van items op de tafel vereenvoudigen. Door de GOUNGOGA zelf te verplaatsen, geeft u de tafel een nieuwe look en feel en geeft u vorm aan een nieuwe dag in uw spirituele wereld. De bekendste totem van veel Kasséna-families is de GNONON (krokodil). De GNONON wordt weergegeven door de piramidevormen in het tafelblad. Met deze collectie wil Louis Bos bewustwording creëren om een tafel te gebruiken zoals oorspronkelijk bedoeld. Het verplaatsen van de GOUNGOGA geeft de gebruiker de vrijheid om de tafel zelf te vormen en de tafel tot leven te brengen.

Informeren

Zimbora Tafel

DE STUKKEN VAN CALABASH | De kalebas is het meest gebruikte hulpmiddel door de Kassena-vrouwen.   De Kasséna Soul-collectie bestaat uit salontafels en een bijzettafeltje. De functionaliteit van de tafels is minder prominent vanwege de unieke esthetische ontwerptaal. De GOUNGOGA (trommel) zijn de beweegbare elementen van de salontafel die als een houder of dienblad dienen en de verplaatsing van items op de tafel vereenvoudigen. Door de GOUNGOGA zelf te verplaatsen, geeft u de tafel een nieuwe look en feel en geeft u vorm aan een nieuwe dag in uw spirituele wereld. De bekendste totem van veel Kasséna-families is de GNONON (krokodil). De GNONON wordt weergegeven door de piramidevormen in het tafelblad. Met deze collectie wil Louis Bos bewustwording creëren om een tafel te gebruiken zoals oorspronkelijk bedoeld. Het verplaatsen van de GOUNGOGA geeft de gebruiker de vrijheid om de tafel zelf te vormen en de tafel tot leven te brengen.

Informeren
NUWELAND SHOP

Our Designers

De ontwerpers, kunstenaars en studio’s waarmee we samenwerken, zijn allemaal gevestigd in Zuid-Afrika. Deze samenwerking ontstond uit de opvallende esthetiek en kwaliteit van hun creaties. We hebben het gevoel dat je hen net zo leuk zult vinden als wij.

Bekijk meer

Neem contact op

a a